Fotograaf

Als fotograaf maak ik professionele foto’s voor particulieren, bedrijven en organisatie. Mijn klanten komen altijd enthousiast uit de shoot!

Voor bedrijven en organisaties maak ik  foto’s van bijvoorbeeld producten, diensten of medewerkers. Van te voren spreken we uw wensen door en u krijgt  daarna van mij een offerte. Na uitvoering van de opdracht ontvangt u van mij digitaal alle geslaagde foto’s in het door u gewenste bestandsformaat “.

Ik maak mooie foto’s van jou en je familie of vrienden. Samen maken we er een leuke sessie van waarin we diverse poses zullen uitproberen. Bij je thuis, buiten op een leuke plek of comfortabel in onze gezellige fotostudio in Zwijndrecht.

Geef foto’s cadeau aan familie of vrienden ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis.

In de studio zijn verschillende achtergronden en belichtingsstijlen mogelijk. We maken geen pasfoto’s. Daarom duurt een gemiddelde shoot ongeveer een uur, maar dat is ook afhankelijk van hoe creatief je wilt gaan “.

Bij een trouwreportage maken we uiteraard eerst met elkaar kennis en nemen we samen door wat jullie wensen zijn. Desnoods verken ik van te voren de verschillende locaties. Met mijn foto’s ben je er zeker van dat jullie je mooiste dag nog eens beleven! “

Alle leuke en geslaagde foto’s stuur ik digitaal op en zijn bij de prijs inbegrepen. En ik hoor vaak dat ik de foto’s snel verstuur.

We willen je even zeggen dat we genieten van je geslaagde en leuke foto’s. Een groot aantal is het geworden, waar we zeker een goede keuze uit weten te maken. Je hebt ons uitstekende tips gegeven voor een geslaagd resultaat. Deze onvergetelijke dag heb je prachtig voor ons op foto vastgelegd. Daarvoor willen wij je bijzonder hartelijke bedanken! “

Standaard reken ik als fotograaf met een uurtarief, dus heb je geen gedoe met een vergoeding per foto. De foto’s zijn dan rechten vrij voor gebruik van de opdrachtgever. Dit betekent dat met die licentie de geleverde foto’s voor onbeperkte duur en ongeacht het soort publicatie mogen worden gebruikt.