Privéles

Je zoekt iemand die met privéles alle geheimen van je fotocamera voor je laat verdwijnen en je persoonlijk begeleid op een leuke locatie.

Voor 150 euro per 2 uur. Deel eventueel de kosten door met twee mensen deel te nemen!

Mijn enthousiasme tijdens deze privélessen kan wel aanstekelijk werken.

Met privéles laat ik je leren wat jij wenst. Wil je van de automatische stand af? Wil je meer van scherptediepte weten? Ben je gevraagd om een feestelijke gebeurtenis te fotograferen, maar voel je je nog onzeker? Zoek je meer de theorie of juist de praktijk? Wil je meer weten van studiofotografie? Of zoek je feedback op je foto’s?”

We maken er altijd een leerzame en gezellige sessie of sessies van. Per sessie duurt dat niet langer dan twee uur. Dat is leertechnisch beter. En achteraf ontvang je mijn basisboek in PDF en al het andere materiaal wat we behandeld hebben.

De meeste cursisten hebben genoeg aan één sessie en gaan daarna lekker zelf aan de slag. Sommige spreken nog eens af. Voor verdieping, meer praktijk of gewoon om een stok achter de deur te hebben.

Vaak ga ik met een cursist (of cursisten) bij Villa Augustus in Dordrecht zitten of lopen we een fotorondje in de mooie binnenstad van Dordrecht. Restaurant Post is ook een heel geschikte locatie om af te spreken. Jij kiest een geschikte plek.

Spreekt dit je aan, bel of mail mij dan vrijblijvend.